Nicewall
Reading Time: < 1 minute

Wall stickers har været på markedet længe og har været brugt til dekoration af vægge i mange år. Derfor er der også et kæmpe stort udvalg på markedet og der findes utallige måder at bruge dem på. Her får du derfor tre ideer til, hvordan du kan dekorere dine vægge med wall stickers.

Brug dem på børneværelset

Alle de populære superhelte og børnefigurer findes selvfølgelig også som wall stickers. Så i stedet for at gå i gang med at forsøge at male en superhelt på væggen, så brug en wall sticker. På den måde er du sikker på et pænt resultat. Mange bruger også plakater til at hænge på væggene. Men med små børn så er plakater bare ikke en særlig holdbar løsning. Hvorimod en wall sticker kan holde til et lille barns undersøgelser. Så gør dine børn glade og dekorer deres værelser med wall stickers af deres yndlingsfigurer. Hos wowo.dk

finder du et hav af forskellige modeller til børn. 

Brug dem som grafisk design på dine vægge

Man kan også få mange smukke wall stickers der er designet med et grafisk udtryk. Så i stedet for at male en halv væg eller selv lave mønster på væggen så kan du nemt lave et flot grafisk udtryk ved hjælp af disse.

Lav en smuk blomstervæg

Har du også set de meget populære blomstervægge? Men har du ikke de grønneste fingre? Så kan du finde rigtig mange wallstickers blomster. Du kan derfor meget nemt lave en blomstervæg i dit hjem, som ikke kan gå ud og som du ikke behøver at vande. På den måde kan du skabe den grønne oase i dit hjem, som er blevet så populær, helt uden at være bekymret for dine grønne evner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *