Reading Time: < 1 minute

Entréen er for mange et kedeligt rum, som kun bruges til indgang og opbevaring. Det er egentlig meget synd, fordi rummet i sig selv har stor betydning for resten af huset. Hvis man kommer hjem og hele entréen flyder med rod, så kan man ikke undgå selv at blive stresset. Derfor er det en god ide at lægge noget energi i indretningen af din entré.

Brug rummets vægge mest mulig

I rigtig mange huse eller lejligheder er entréen et meget lille rum. Ofte er der kun plads til at have en enkelt reol eller skostativ stående. Derfor er det en god ide at bruge noget af den plads, som væggene kan give, for at få mere opbevaring. Derfor er hyldeknægte en genial investering.

Hyldeknægte betyder, at du nu har ekstra plads til opbevaring og indretning. Hvad enten det er til nogle kasser, skåle, lysestager, planter eller noget helt femte, så har du nu et sted at sætte dine ting hen. Samtidig også et sted at indrette og gøre rummet endnu mere personligt. Hyldeknægte er smarte og passer ind i alles hjem.

Gem rodet væk

Hyldeknægte eller et skab kan gøre rigtig meget for indretningen i din entré. Begge ting giver mulighed for, at man kan gemme noget af alt det rod og alle de ting, som vi alle har i entréen, lidt væk.

Hvis man har hund, har man en masse udstyr, som eksempelvis en hundetaske, der tager rigtig meget plads i entréen. Det er nogle af de ting, som kan ødelægge helhedsoplevelsen af rummet og kan gøre både dig selv og dine gæster forvirret, når man først kommer ind. Ved at pakke hundetasken væk i et skab eller op på en hyldeknægt, så bliver rummet pludselig meget mere overskueligt at opholde sig i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *