Reading Time: 2 minutes

Hvis du bor i en ejendom, så ved du med al sandsynlighed også at der er brug for opgaver der skal løses i den ejendom, som kan bestå af alt lige fra vedligeholdelse og håndtering af varmeanlæg, over trappevask, til deciderede udarbejdelser af langtidsplaner for ejendommen.

Men som beboere har I med garanti også behov for sådan noget som en døgnvagt, hvis nu der sker noget helt uventet og ekstremt som skal løses i en ruf.

Når vi taler ejendomsservice, så er det ikke noget der nødvendigvis behøver at være kompliceret, du kan vælge at overlade hele opgaven til en ekstern aktør, så I som beboere kan vælge at læne jer tilbage og slappe af. Se mulighederne her.

Der er dog ingen der siger at I skal overlade al drift til en eksterne, hvis I ikke er trygge ved det.

Beboerne har krav på en god og stabil drift af ejendommen

Som beboer i en ejendom eller forening har du krav på en fornuftig drift af ejendommen, og du har med garanti mulighed for at påvirke processen, enten ved at dukke op til møder i ejendommen, eller sågar stille op til bestyrelsen, hvis en sådan en findes.

De fleste steder er der en form for demokratisk proces der kan påvirkes, det kan være budget- og regnskabsmøder, hvor du kan stille spørgsmål og få indflydelse på ejendommens økonomi det kommende år.

Der kan du også fremsætte forslag til behandling og afstemning, det kan jo være du har fået en god idé som skal føres ud i livet, til glæde for dig selv og de andre beboere.

Et relevant punkt kan være at jeres nuværende ejendomsdrift er for dyr, og at det måske kan gøres billigere fra anden kant, forstået på den måde at en anden leverandør kan udføre arbejdet billigere end jeres nuværende.

Det er værd at prøve, ikke mindst fordi indhentning af tilbud ikke koster noget, I kan jo altid sige nej hvis det ikke er umagen værd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *