Reading Time: 2 minutes

Ejendomsservice dækker over vedligeholdende opgaver der udføres på din ejendom. Her kan der være tale om trappevask, græsslåning eller lignende. Ved jævnligt gentagne vedligeholdelsesopgaver er det vigtigt at din ejendomsservice er konstant, stabil og loyal samtidig med at de skal udføre et professionelt arbejde der lever op til dine forventninger. Find den rette service til dig i dag, hvis du har opgaver ved din ejendom der kræver vedligeholdelse og overdrag pligterne til andre professionelle så du kan få tid til andre ting.

Hvad er forskellen på ejendomsservice og en vicevært?

Forskellen på disse to ting er, at viceværten skal være tilgængelig for en specifik ejendom alle døgnets timer. Her er der tale om en døgnvagt der skal stå klar til at hjælpe så snart der skulle opstå problemer der skal løses. Samtidig er en vicevært med til at servicere, vedligeholde og rengøre ejendommen. Det samme gør sig gældende for ejendomsservice, men her kan der være tale om forskellige personer eller fagfolk der varetager de opgaver der på forhånd er aftalt. Med serviceaftalen er der altså ikke tale om at skulle udføre andre opgaver end dem der er bestilt. Begge dele har sine fordele, så det gælder bare om at vælge den mulighed, der bedst efterkommer dine behov.

Både til privat og erhverv

Uanset om du er privat eller erhverv så er der mulighed for at bestille ejendomsservice. Der kan være tale om service både ude og inde, med de opgaver som du ikke selv magter eller føler du har tid til. Som erhverv der ikke nødvendigvis har den daglige gang på en ejendom, kan det være yderst fordelagtigt at vælge en bred virksomhed der kan tage sig af de ting og vedligeholdelse, som man ikke selv har muligheden for. Servicen kan også gøre sig gældende hos virksomheder med eksempelvis grønne områder der skal holdes vedlige.   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *