Reading Time: 2 minutes

Hvis man spørger turisterne i Danmark, så er størstedelen meget forbløffede over, hvor pænt og rent der er i vores skønne land. Dette skyldes dels vores kultur i forhold til at rydde op efter os selv, men i lige så høj grad de muligheder, der er fremstillet i bybilledet, hvor borgere og turister nemt og belejligt kan komme af med deres affald. Her spiller erhvervsdrivende, kommuner og foreninger en kæmpestor rolle. Er det tid til fornyelse i bybilledet, eller er de eksisterende udendørs skraldespande ved at have udtjent deres pligt, så læs med videre her og få inspiration til nymoderne, smarte og flotte løsninger med udendørs skraldespande.

Fremhæv byens skraldespande

Hold byen ren med udendørs skraldespande. En gylden indretningsregel siger, at kan du ikke skjule det, bør du fremhæve det. Skraldespande er sjældent noget, vi forbinder med pynt. Lige netop her i bybilledet, er det derimod vigtigt, at de er tilgængelige med korte intervaller, samt at de er nemme at få øje på. Der findes efterhånden mange smarte løsninger, der samtidig pryder bybilledet.

Udendørs skraldespande i stål og smarte farver

Tag udgangspunkt i byens stil og vælg design på udendørs skraldespande ud fra dette. Skraldespande fås i alverdens farver, lige fra de afdæmpede pastelfarver, til det brune og rustikke, og så til klassiske skraldespande i stål. Ønsker I ikke at købe skraldespande, er det også muligt at lease dem.

Overvej, hvor mange ekstra features, skraldespandene skal have:

  • LED lys
  • Censor med automatisk ben og luk
  • Indbygget rottefælde
  • Flere åbninger

LED lys kan gøre det nemmere for borgerne at se skraldespandene i aftentimerne, hvilket særligt er praktisk i vinterhalvåret, hvor handlen i byen er høj og derved også antallet af mennesker, der skal af med skrald. Automatisk åbn og lukke funktion kan gøre det mere tiltalende at bruge skraldespanden, da man ikke behøver at røre ved den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *